Hiihto- ja laskettelumökki Sallasta - elämyksiä myös kesällä!

Kouta-Majat tarjoaa kesä- ja talviaktiviteetteja moneen menoon. Sijaitsemme hyvien laskettelumäkien, hiihtolatujen, vaelluspolkujen ja kalaisten vesien äärellä – unohtamatta marjaisia ja metsäisiä harrastuksia. Varaa lomamökki nyt!

Karhunkierroksen luontokeskus

Kouta-Majat on vaellusreitti Karhunkierroksen pohjoisin lähtöpiste, Hautajärven luontotalo, sijaitsee noin 500 metrin päässä. UKK-reitti Hautajärvi-Salla -osuus menee noin 100 metriä mökistä. Lue lisää luontoon.fi-sivuilta!

Kalastus

Perhokalastuksen SM-kisoissa 2008 hyviksi todetut, Oulanka- ja Savinajoki ovat 10 minuutin ajomatkan päässä. Lähialueella on myös oivat pilkkijärvet!

Metsästys

Metsämiehille avautuu hyvät alueet harrastaa metsästystä, alle tunnin ajomatkan päässä, valtion maita mm. Vilma ja Savina sekä Sallan yhteismetsän kunnan eteläosassa sijaitsevat palstat Oulanka ja Portti. Lue lisää Sallan yhteismetsistä.

Hiihtoladut ja hiihtokeskukset

Hiihtoa harrastaville kylältä löytyy valaistu latu. Isot hiihtokeskukset sijaitsevat noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Sallatunturille n. 30 km, Rukalle ja Suomulle alle 50 km.

Muut elämykset - näe ja koe!

Kesällä: Lähialueilla on myös erittäin hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen- saat sangot täyteen hillaa, mustikkaa ja puolukkaa!

Talvella: Moottorikelkkareitti Rukalta Sallatunturille sijaitsee noin 100 metrin päässä mökistä.

Mökin läheisyydessä sijaitsevassa kodassa voi onnistuneen (pyynti-) reissun päätteeksi loihtia tulilla kunnon eräaterian nokipannukahveineen.

Varaa hiihto- ja laskettelumökki tai majoitus kalastukseen - Kouta-Majat palvelee!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa